Besplatni info broj: 080 08 00 29
Menu

Rovus prijenosna mini klima

#3 Best Seller in Klima uređaji

Rovus uređaj za rashlađivanje je inovativan, prenosiv 3u1 rashladni uređaj koji hladi, osvježava i vlaži zrak u prostoriji. Bez obzira da li želite da rashladite ugrijanu kuhinju ili uživate udobno zavaljeni na sofu dok gledate TV, Rovus uređaj za rashlađivanje će napraviti savršenu temperaturu.

Uživajte u svježem i čistom zraku bilo gdje!

Rovus uređaj za rashlađivanje je inovativan, prenosiv 3u1 rashladni uređaj koji hladi, osvježava i vlaži zrak u prostoriji. Bez obzira da li želite da rashladite ugrijanu kuhinju ili uživate udobno zavaljeni na sofu dok gledate TV, Rovus uređaj za rashlađivanje će napraviti savršenu temperaturu.

Samo dodajte vodu, pritisnite dugme, opustite se i uživajte u svježini.

Tajna je u tehnologiji hidrohlađenja koje koristi evaporisani vazdušni filter koji uvlači topao zrak, rashlađuje ga i vraća napolje svjež, hladan zrak.

Klasični klima uređaji su veliki potrošači el. energije, što može biti veoma skupo. Za razliku od običnih pokretnih klima koje zauzimaju mnogo mjesta i čija izduvna cijev mora da bude smještena na prozoru, Rovus uređaj za rashlađivanje je lagan, samostojeći rashladni uređaj koji ne zauzima mnogo mjesta, troši malo struje i lahko se može premještatikako biste uživali u svježem i rashlađenom zraku bilo gdje.

Ovaj praktičan rashladni uređaj hladi zrak oko Vas, baš tamo gdje Vam je to najpotrebnije, trošeći malo el. energije, poput fena za kosu.

Sa 3 nivoa podešavanja brzine imate preciznu kontrolu nad njenim radom, a može da radi u kontinuitetu do 8h.

Vlaži i osvježava zrak

Rovus uređaj za rashlađivanje ima filter koji vlaži i dodatno prečišćava zrak, čineći ga još prijatnijim. Mali je i praktičan, te ga lahko možete postaviti na radni sto, noćni stočić ili kuhinjski element.

 • 7 različitih boja osvjetljenja

  Rovus uređaj za rashlađivanje  ima ugrađeno svjetlo.

  Možete birati između nekoliko opcija:

  • 1 boja,
  • promjena boje
  • bez svjetla

  Savršeno se uklapa u svaku spavaću sobu, zahvaljujući diskretnom, opuštajućem svjetlu, a idealno je ukoliko imate malu djecu, kao noćno svjetlo

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Rovus prijenosna mini klima”

Join newsletter
& be up to date!

Powerful, sleek template that is easy to configure and focused on presenting all your product in best way.

[mc4wp_form]

*Don’t worry, we won’t spam our customers mailboxes