NOVO -17%

LEGO Anina i Elzina snježna zemlja čuda

92,90 KM

Brand: Lego
Broj kockica: 154
Uzrast: 4+ godina
Opis:
Pridruži se Disneyjevima Ani i Elzi u blistavom ledenom dvorcu! Uđi u dvorac i zavrti se na okretnom plesnom podiju. Posjeti ledeni vrh i otkrij skrivena blaga. Popni se na toranj i otkrij koliko daleko možeš vidjeti dvogledom. Spusti se niz tobogan i skoči na saonice za snježnu vožnju s Olafom, a onda se zabavi na klackalici sa snješkom!

• Komplet 4+ LEGO® Anina i Elzina snježna zemlja čuda u kojem su kruna i dijamanti. Savršeni su za glumu omiljenih scena iz filma ili neograničenu igru.
• Sjajan poklon za svaki dan za dječake ili djevojčice od 4 godine i starije koji zaslužuju nagradu. Nagradite trud poklonom uz koji će se zabavljati satima, usvojiti vještine slaganja te razviti kreativne vještine.
• Ledeni dvorac visok je više od 23 cm i širok 13 cm, pa je savršen za beskrajnu igru. Kompatibilan je sa svim LEGO® kockama, pa ga djeca mogu proširiti kada usvoje nove vještine slaganja.
• Jednostavne su upute savršene za djecu koja tek uče čitati, a digitalni priručnik Instructions PLUS u aplikaciji LEGO® Building Instructions pomaže mališanima da vizualiziraju modele dok ih slažu.
• Mališani uče slagati na zabavan način u kompletima igračaka 4+, a usto razvijaju samopouzdanje kroz jednostavne korake. I djeca i odrasli otkrivaju radost slaganja te zajedničke igre.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se sigurno spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.
ŠIFRA:

Dostupno uz narudžbu

Kategorija: Oznaka:

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.