NOVO -17%

LEGO Disney-ev Mickey Mouse

259,90 KM

Broj kockica: 2658
Uzrast: 18+
Otvorite vrata svojeg doma animiranim zvijezdama! Usredotočite se na slaganje 1 od 2 portreta svojih omiljenih likova, Disneyjeva Mickeyja Mouse i Minnie Mouse, ili uzmite 2 kompleta i spojite ih jedan ukras, svaki na jedinstvenoj pozadini. Zvučni zapis u kompletu uvući će vas još dublje u projekt i vaše će iskustvo biti još bogatije. Kada završite, dodajte pločicu s Disneyjevim potpisom i izložite umjetninu!

• Pokažite koliko volite Disneyjeve Mickeyja Mousea ili Minnie Mouse u dojmljivom kompletu LEGO® Art ǀ Disneyjev Mickey Mouse (31202). Završeno djelo možete izložiti na zid ili policu.
• Uživajte u opuštanju uz ovaj LEGO® komplet, sa više od 2650 dijelova, uključujući 9 ploča za platno na zidu, pločicu s Disneyjevim potpisom, LEGO okvir od kockica, jedinstveni element za vješanje i alat za pločice.
• Uz ovaj se komplet možete opustiti i napuniti baterije te pokazati koliko volite Disneyjeva Mickeyja Mousea kroz umjetnost. Komplet sadrži i zvučni zapis, pa možete saznati nove stvari dok slažete.
• Ako želite biti još kreativniji, prikupite i kombinujte 2 kompleta za izradu i napravite poseban jedinstveni ukras s Disneyjevim Mickeyjem Mouseom i Minnie Mouse na upečatljivoj podlozi.
• Portret je veličine 40 kvadratnih centimetara i možete ga sastaviti na 2 načina. Poseban je poklon za vas ili vama drage ljubitelje Disneyja koji vole kreativne projekte.
• Priručnik u kvalitetnoj knjižici vodi vas kroz projekt i pomaže vam da zaboravite na stres uz umjetnost te se opustite u kreativnom stilu LEGO®.
• Modeli iz serije LEGO® Art savršeni su za izlaganje na zidu ili polici. Uz njih odrasli ljudi poput vas dobivaju iskustvo slaganja koje ispunjava, a uz to se mogu posvetiti svojoj ljubavi prema kreativnoj izradi umjetnina i predmeta.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, gnječimo, savijamo, grijemo, izvijamo, grebemo i rastežemo kako bismo bili sigurni da zidni ukras s Disneyjevim Mickeyjem Mouseom ispunjava stroge globalne standarde za sigurnost.

Dostupno uz narudžbu

Kategorija: Oznaka:

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.