-17%

Lego Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” 42125

409,90 KM

Besplatna dostava na adresu

Broj kockica: 1677
Uzrat: 18+

Pridružite se elitnom svijetu trka izdržljivosti dok sastavljate model LEGO® Technic Ferrari 488 GTE „AF Corse #51”. Možete satima uživati u pažljivom sastavljanju replike modela poznatog trkaćeg prvaka, a onda ga izložiti. Model automobila pun je autentičnih elemenata i prekrasnih detalja u dizajnu te prikazuje prepoznatljivi talijanski duh trkaćeg automobila koji osvaja trke.

Uronite u uzbudljivi svijet utrka izdržljivosti dok sastavljate vlastiti model legendarnog trkaćeg automobila Ferrari 488 GTE u seriji LEGO® Technic.
Autentične značajke uključuju prednji i stražnji ovjes, vrata koja se otvaraju, motor V8 s pomičnim klipovima i funkcionalan upravljač.
Zahvaljujući originalnim naljepnicama i vjernoj kombinaciji boja LEGO® Technic Ferrari 488 GTE „AF Corse #51” (42125) bit će krasan dodatak u kući ili uredu svakog obožavatelja automobilskih utrka.
Projekt slaganja za odrasle koji ispunjava i originalan poklon za rođendan ili posebnu prigodu za sve koji vole utrke izdržljivosti, trkaće automobile Ferrari i automobilske utrke.
Model je visok više od 13 cm, dug 48 cm, a širok 21 cm.
Možete istražiti sve detalje u njemu zahvaljujući vratima i poklopcu motora koji se otvaraju.
U kompletu dolazi i posebna knjižica s uputama za slaganje i ekskluzivnim sadržajem, uključujući podatke o automobilu i timu AF Corse 51.
Kompleti iz serije LEGO® Technic imaju elegantan dizajn i realistične funkcije, a među njima su mnogi izazovni modeli koji imaju mnogo dojmljivih funkcija za sve koje zanimaju tehnika i tehnologija.
Elementi iz serije LEGO® Technic ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni te se pouzdano spajali svaki put. Tako je još od 1958.
Dijelove iz serije LEGO® Technic bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju visoke globalne standarde sigurnosti.

Dostupno uz narudžbu

Kategorija:

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.