-17%

LEGO Lansirni raketni centar 60351

329,90 KM

Brand: Lego
Broj kockica: 1010
Uzrast: 7+ godina
Opis:
Komplet igračaka LEGO® City Lansirni centar za rakete (60351) pun je elemenata nadahnutih NASA-om, uključujući ogromni lansirni toranj i raketu s mjestima za 2 astronauta i rover. Tu su i detaljna promatračnica u obliku kupole i lansirni kontrolni centar te vozilo za održavanje, dron i 6 figurica za zabavnu igru uloga. Kombinujte ovaj komplet s drugima iz popularne svemirske kolekcije LEGO City za još više zabave. Digitalne upute za slaganje za djecu od 7 godina i stariju LEGO komplet igračaka dolazi s printanim priručnikom za slaganje i interaktivnim digitalnim uputama za slaganje. Digitalni je priručnik dostupan u besplatnoj aplikaciji LEGO Building Instructions za pametne telefone i tablete s izvrsnim alatima za približavanje i okretanje uz koje djeca mogu pregledavati modele iz svih uglova dok ih slažu. Kreativni svijet LEGO Cityja Svemirske igračke iz serije LEGO City sadrže detaljno uređene modele nadahnute NASA-inim strojevima, vozilima i svemirskim letjelicama te inspirativne figurice astronauta za maštovitu, realističnu svemirsku igru.

Svemirski komplet igračaka iz serije LEGO® City – komplet LEGO City Lansirni centar za rakete (60351) sadrži mnogo igračaka nadahnutih NASA-om za maštovitu svemirsku igru.
Šta je u kutiji? – Sve što djeca trebaju da sastave raketu, lansirni toranj, detaljnu promatračnicu i lansirni kontrolni centar te vozilo za održavanje, rover, dron i 6 figurica.
Osmišljeno za kreativnu igru – djeca mogu upravljati liftom u lansirnom tornju i dovesti astronaute do prolaza za ukrcavanje i sudjelovati u pričama iz modela svemirske promatračnice i lansirnog centra za rakete.
Poklon za djecu i zaljubljenike u svemir – svemirska LEGO® igračka može biti poklon za rođendan, praznike ili iznenađenje za bilo koji drugi dan za buduće astronaute od 7 godina i starije.
Dimenzije rakete– sastavljeni model svemirske rakete, s potisnicima, visok je više od 42 cm, a širok 11 cm.
Dodaci za još više zabave – komplet igračaka sadrži mnogo dodataka za LEGO® figurice, uključujući rover koji svijetli crvenokao laser (baterija dolazi u kompletu).
Dolazi s interaktivnim digitalnim priručnikom za slaganje – dok djeca slažu modele, mogu ih približavati, okretati i pregledavati iz svih uglova u aplikaciji LEGO® Building Instructions na pametnim telefonima i tabletima.
Razvoj kreativnih vještina djece – svemirske igračke iz serije LEGO® City nastale su po uzoru na NASA-ine strojeve, vozila i svemirske letjelice za neograničenu kreativnu igru temeljenu na stvarnom životu.
Kvaliteta je najvažnija – svi LEGO® dijelovi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi bili skladni, kompatibilni i zabavni za slaganje. Tako je još od 1958.
Sigurnost na prvom mjestu – LEGO® kockice i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde za sigurnost.

ŠIFRA:

Dostupno uz narudžbu

Kategorija:

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.