-18%

LEGO Lisičje prenoćište 21178

47,90 KM

Brand: Lego
Broj kockica: 193
Uzrast: 8+ godina
Opis:
Vještinama iz igre Minecraft® sagradi golemu kuću u obliku lisice. Ima otvoren zadnji dio i krov na podizanje pa je jednostavno složiti namještaj te se ludo zabaviti u njoj. Vani su mala lisica, velika lisica i arktička lisica koje trebaš nahraniti slatkim bobicama dok se ne sklupčaju prije spavanja. Tad je konačno vrijeme za pecanje. Pazi! Utopljenik ide prema tebi! Zgrabi mač i otjeraj zombija.

• Komplet za zabavnu igru – LEGO® Minecraft® Lisičje prenoćište (21178) pun je likova, dodataka i funkcija koji potiču na beskrajne maštovitu i kreativnu igru.
• Poznate figure – sadrži legendarne likove iz igre Minecraft®, utopljenog zombija, lisicu, malu lisicu, arktičku lisicu i junaka odjevenog u lisicu.
• Kreativan i raznovrstan – zadnji dio modela otvara se, a krov podiže za maštovitu igru unutra. Vani su životinje za koje se treba brinuti, ribe koje treba upecati i neprijatelj protiv kojeg se treba boriti.
• Savršen poklon – uz rođendanski ili praznični poklon ili iznenađenje za običan dan, igrači Minecrafta od 8 godina i stariji mogu prijeći na novu razinu pustolovina iz Minecrafta.
• Praktičan komplet – prijenosni komplet igračaka visok je više od 10 cm, širok 17 cm i dubok 12 cm te ima mnogo potencijala za igru.
• Minecraft® u stvarnom životu – kompleti za igru iz serije LEGO® Minecraft omogućavaju igračima da se igraju na novi način uz likove, scene i značajke od maštovite mješavine izdržljivih LEGO kockica i elemenata.
• Osigurana kvaliteta – LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu kako bi bili skladni, kompatibilni te se savršeno spajali i razdvajali svaki put.
• Zagarantovana sigurnost – LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.
ŠIFRA:

Nema na zalihi

Kategorija:

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.