NOVO -17%

LEGO Party brod

179,90 KM

Brand: Lego
Broj kockica: 640
Uzrast: 7+ godina
Opis:
Andrea slavi ljeto sa stilom na ludoj zabavi na brodu! Zabavlja goste dok si daju oduška na okretnom plesnom podiju. Ethan vuče Emmu na golemom flamingu na napuhavanje u vodenom skuteru koji je unajmio iz kućice na plaži. Kada zabava završi, podigni vjetrobransko staklo i pomozi Andrei da pronađe najudobniju pozu u kabini gdje može popiti piće iz hladnjaka prije spavanja.

• Znate dijete koje voli ići na zabave? Komplet za igru Party brod (41433) kao stvoren je za njih! Probudite njihovu maštu ovim kompletom za slaganje ovim kompletom za slaganje u kojem djeca mogu sudjelovati u zabavama s prijateljima na ludoj jahti.
• Komplet igračaka s brodom sadrži 3 lutkice i figuru flaminga za raznolike mogućnosti igre. Igračka brod sadrži i vodeni skuter, čamac u obliku flaminga i prodavnicu na plaži za još bogatiju igru.
• Djeca mogu glumiti Andreu, Emmu ili Ethana iz serije LEGO® Friends dok plove na brodu za tulume ili se odmaraju na palubi s flamingom, rade u prodavnici za najam opreme za plažu ili voze vodeni skuter.
• Djeca od 7 godina i starija koja vole biti u središtu pozornosti uživat će u ulozi zvijezde kompleta igračaka Party brod (41433). LEGO® komplet od 640 dijelova sjajan je rođendanski poklon ili praznični poklon za djecu koja vole prikupljati šašava vozila.
• Brod je visok više od 12 cm, a dug 35 cm, pa zauzima malo prostora kada se izloži. Ako djeca žele još više elemenata, mogu dodati bilo koju LEGO® kockica koju već imaju jer su svi LEGO kompleti kompatibilni.
• Baterije nisu potrebne! Komplet pokreće dječja mašta: sadrži 2 elementa u obliku valova zbog kojih brod izgleda kao da se kreće, kako bi se djeca lakše uživjela u priču.
• Kao i uz ostale LEGO® komplete, uz model broda dolaze jednostavne tiskane upute uz koje će djeca od 7 godina i starija sastaviti brod dok ste rekli keks.
• Povedite djecu na praznike u Hearlake City te pošaljite njihove maštovite umove na putovanje puno pustolovina s najboljim prijateljima iz LEGO® svijeta.
• LEGO® kompleti ispunjavaju najviše standarde industrije i kriterije kvalitete grupacije LEGO. Skladni su, kompatibilni i uvijek se jednostavno spajaju i razdvajaju, još od 1958.!
• Grupacija LEGO testira svoje kocke u najvećoj mjeri kako bi bili sigurni da svi nevjerojatni kompleti igračaka ispunjavaju najviše globalne standarde kvalitete, pa su zabavne LEGO® igračke među najboljim i najsigurnijim igračkama za djecu.
ŠIFRA:

Dostupno uz narudžbu

Kategorija: Oznaka:

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.