-18%

LEGO Tržnica 21167

47,90 KM

Brand: Lego
Broj kockica: 201
Uzrast: 8+ godina
Opis:
Svašta se dešava u rudniku u igri Minecraft™. Steve naporno radi na iskopavanju dragocjenih resursa prije nego što ode na tržnicu. No ne ide sve po planu. Ljame divljaju, nešto je eksplodiralo, neprijateljski kostur traži nevolju, a trgovac, čini se, nema čime trgovati! Ili ima? Okreni ručku i saznaj.

LEGO® Minecraft™ Tržnica (21167) svestran je komplet za aktivnu igru i neograničenu klasičnu zabavu iz Minecrafta: rudarenje, eksplozije, tajnoviti trgovac, neprijateljski kostur i 2 odbjegle lame!

Sadrži popularne likove i stvorenja iz igre Minecraft™: Stevea, trgovca, kostura i 2 lame. Komplet sadrži i zabavne elemente, kao što su rudnik koji eksplodira i tržnica.
Djeca pomažu Steveu da se nosi s neprestanom akcijom iz igre Minecraft™. Nešto je eksplodiralo u rudniku, kostur se želi boriti, treba uhvatiti lame i trgovati s trgovcem koji nema robe, barem dok netko ne okrene tajnu ručku i ne otkrije što nudi.
Zabavni komplet igračaka savršen je rođendanski ili praznicčni poklon za djecu od 8 godina i stariju koja žele dosegnuti potpuno novi nivo avantura u igri Minecraft™
Model iz igre Minecraft™ visok je više od 14 cm, širok 14 cm, a dubok 9 cm. Osmišljen je tako da potakne na neograničene pustolovine igre uloga. Može se jednostavno kombinirati s drugim igračkama iz serije LEGO® Minecraft za još više zabave.
Baterije nisu potrebne, dovoljna je dječja radoznalost i mašta! Aktivna igra sjajan je način za razvoj spretnosti, kreativnosti i vještina rješavanja problema kod djece.
Uz jasne upute djeca mogu odmah početi istraživati poznate lokacije iz Minecrafta te uživati u zabavnim elementima i likovima.
Kompleti za slaganje iz serije LEGO® Minecraft™ prenose uzbuđenje iz igrice Minecraft u stvarni svijet. Kompleti iz serije LEGO Minecraft sadrže visokokvalitetne i autentične modele te vode djecu u nove dimenzije igre!
LEGO® kompleti ispunjavaju najviše standarde industrije još od 1958. Skladni su, kompatibilni, savršeno se spajaju i razdvajaju svaki put.
LEGO® kockice i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ovaj komplet za slaganje za vaše dijete ispunjava najviše standarde sigurnosti i kvalitete na svijetu.
ŠIFRA:

Dostupno uz narudžbu

Kategorija:

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.