-17%

LEGO Volvo tegljač 42114

519,90 KM

Brand: Lego
Broj kockica: 2193
Uzrast: 11+ godina
Opis:
LEGO® Technic 6×6 Volvo tegljač (42114) realistična je replika najvećeg tegljača marke Volvo te je savršen za djecu koja vole građevinska vozila. Kamion pokreću 1 veliki motor za podešavanje ugaonog položaja, 1 XL motor i 1 L motor uz Smart Hub kojime se upravlja bluetoothom kako bi radio kao pravi.
Istražite aplikaciju za nove načine igre. Treba otkriti mnogo autentičnih detalja, a djeca mogu upravljati kamionom uz pomoću aplikacije LEGO Technic CONTROL+. Uz pomoću različitih kontrolnih ekrana vozite unaprijed, unazad, upravljajte, mijenjajte brzinu i prijenos ili istovarite materijal. Djeci je dostupna i personalizirani glavni ekran s autentičnim kontrolama u kabini. Zahvaljujući izazovima i dostignućima djeca će razviti vozačke vještine, a usto pronaći i inspirativan sadržaj u aplikaciji. Autentični detalji potiču na kreativnu igru.
Kompleti za igru s građevinskim vozilima iz serije LEGO Technic savršeni su za LEGO obožavatelje spremne za novi izazov uz vozila koja izgledaju i kreću se kao prava.
ŠIFRA:

Dostupno uz narudžbu

Kategorija:

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.