-15%

NEDIS Smartlife WiFi Kontroler Vode | Bluetooth | Na Baterije | IP54 | 8 bar

119,00 KM

Jednostavan za instalaciju: nije potreban alat
• 100% bežično rješenje
• Bluetooth Low Energy tehnologija
• Upravljanje putem aplikacije SmartLife ili ručno na upravljačkoj jedinici
• Ne ovisi o Wi-Fi dometu jer se povezuje s vašim telefonom putem Bluetootha
• Jednostavno postavljanje raznih rasporeda
– do 3 tjedna rasporeda
– navodnjavanje od 1 minute do 12 sati
– Intervalni način rada: 5 sekundi – 1 minuta
• Mjeri i prikazuje protok vode (litara vode dnevno) u grafikonu
• Radi na 4 AA baterije (nisu uključene) koje će trajati do 6 mjeseci

Specifikacije
Vrsta izvora napajanja Napaja se baterijama
Boja siva, Zelena
Materijal Plastika
Maksimalna snaga prijenosa 10 dBm
Kompatibilan s Nedis® SmartLifeom
Potrebne baterije (nisu uključene) 4x AA
Težina 271 g
Aplikacija dostupna za Android™ IOS
IP ocjena IP54
Izlazni promjer 3/4 Unutarnji navoj
Mehanički ili elektronički Elektronički
Frekvencijski raspon prijenosa 2412 – 2484 MHz
Širina 42 mm
Radna temperatura 3 – 50 °C
Dubina 102 mm
Maksimalni pritisak vode 8 bara
Maksimalna temperatura vode 50 °C
Ulaz promjera 3/4 Unutarnji navoj
1” Unutarnji navoj
Bežična tehnologija Bluetooth
Visina 156 mm
ŠIFRA:

Dostupno uz narudžbu

Kategorija:

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Opis

Nedis Smartlife Water Control pretvara vašu vanjsku slavinu u pametnu opskrbu vodom koju možete upravljati pomoću pametnog telefona
Pouzdano kontrolirajte navodnjavanje vaših biljaka ili travnjaka u svakodnevnom životu, čak i kada niste kod kuće. Jednostavno montirajte Water Control između slavine za vodu i prskalice ili vrtnog crijeva (nije potreban alat) i povežite je s Nedis SmartLife mobilnom aplikacijom pomoću izravne Bluetooth veze.

Aplikacija SmartLife omogućuje vam jednostavno namjestanje automatskog navodnjavanja za zalijevanje vrta u zadano vrijeme ili dane s do 3 prilagodljiva tjedna rasporeda. Pored ovog osnovnog rasporeda s vremenom otvaranja i zatvaranja, možete postaviti i postavku navodnjavanja od 1 minute do 12 sati ili postaviti interval da se ventil otvara samo u određenom broju sekundi u minuti (5 sekundi – 1 minuta) kako biste izbjegli poplavu . Sada možete otići na odmor bez potrebe da tražite od vrtlara ili susjeda da zalije vaše biljke ili travu dok ste odsutni od kuće.

U aplikaciji Nedis SmartLife možete kontrolirati i mjeriti protok vode (litara dnevno) i prikazati grafikon korištenja za zadnjih 10 dana.

Smart Water Control je vodootporan IP54 i napaja se baterijama (baterije nisu uključene) što ga čini 100% bežičnim, tako da nema potrebe za obližnjom utičnicom da bi radio. 4 AA baterije će trajati do 6 mjeseci. Ima univerzalni izlazni navoj 3/4, ulazni navoj 1 i isporučuje se s adapterom za ulazni navoj 3/4.

Kako radi na Bluetooth-u, radit će apsolutno bilo gdje, čak i ako nemate Wi-Fi vezu na slavinu. Morate biti samo unutar Bluetooth dometa (do 50 metara) kada želite promijeniti raspored. Nikada više nemojte zaboraviti zalijevati svoje biljke ili navodnjavati travnjak s ovim Nedis Smartlife Water Control. Jednostavno ga montirajte između slavine za vodu i vaše prskalice ili vrtno crijevo (nije potreban alat) i povežite ga u Nedis SmartLife aplikaciji koristeći izravnu Bluetooth vezu s vašim telefonom.
Osim osnovnog rasporeda s vremenom otvaranja i zatvaranja, također možete postaviti interval za otvaranje ventila samo u određenom broju sekundi u minuti kako biste izbjegli poplavu.

Osim što samo kontrolira protok vode, on također mjeri i protok vode (litara dnevno) i prikazuje to za posljednjih 10 dana u jasnom grafikonu u aplikaciji Nedis SmartLife.