Xiaomi Mi Bežični Punjač

19,90 KM

Brand: Xiaomi
Model: Mi bežićni punjač 10W
Priključak: USB Type C (ne dolazi)
Ulaz: 5V 2A, 9V 1.6A
Izlaz: 5V 5W, 9V 10W
Garancija: 12 mjeseci
ŠIFRA: 71931

Dostupno uz narudžbu

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Opis

Xiaomi Mi bežični punjač podržava brzo punjenje za različite modele pametnih telefona. Ovaj punjače detektira sve potencijalne opasnosti tijekom punjenja te nema iznenađenja. On sprječava pregrijavanje i kod potencijalnih opasnosti se sam isključuje, kao u slučaju dodira različitih metalnih objekata s površinom punjača.
Xiaomi Mi bežični punjač može puniti pametni telefon i kroz maskicu do debljine 4 mm! Uz to ima mnoge sigurnosne postavke koje će spriječiti neželjene posljedice poput zaštitu od temperature, pregrijavanja, kratkog spoja i slično.
Na donjem dijelu punjača se nalazi LED indikator koji je upaljen kada uređaj radi i prema tome možeš detektirati u kojoj je fazi. Pa ukoliko bude u statusu na čekanju svijetlo neće gorjet, a različita svijetla se prikazuju za različite situacije poput punjenja, zaštite, pogreške i slično.
Xiaomi Mi bežični punjač izrađen je od kvalitetnog materijala, a na donjem dijelu nalazi se i silikon koji spriječava klizanje, ali i apsorbira udarce. Cijeli je izrađen od aluminija koji ima blagu teksturu kada se dodirne prstima.