O nama

AT Kerametal Ljubuški / HitPonuda.ba

HitPonuda.ba je internet trgovina nastala kao odgovor na rastuće trendove internet prodaje. Sve više kupaca ima povjerenja u online trgovinu, sve više njih istražuje proizvod prije nego što se odluči na kupnju – a preko dvije trećine tih istraživanja se radi na internetu.

Naša internet trgovina na jednom mjestu omogućuje jednostavnu kupovinu širokog asortimana proizvoda iz udobnosti svog doma štedeći tako dragocjeno vrijeme i novac.

Prednosti online kupovanja

  • Kupujte bilo kada i bilo gdje
  • Manje stresa uz online kupovinu
  • Kupovina proizvoda bez obzira na Vašu lokaciju
  • Jednostavna i brza kupovina
  • Brza dostava na Vašu adresu
  • Najbolja ponuda i cijene

Hitponuda je odjel online trgovine tvrtke AT Kerametal.

Tvrtka AT Kerametal na čelu s dipl.iur.Antom Tomićem osnovana je 07.08.1989 godine, i ima oko stotinu zaposlenih djelatnika.

Osnovana je u Ljubuškom , a svoju djelatnost proširila je na teritoriju cijele BiH. Također posjedujemo i vlastitu tvrtku u RH Keratom u Makarskoj koja je osnovana 1993 godine.

AT Kerametal se bavi prodajom keramike, sanitarije i sanitarne opreme – kada, tuš kabina, hidromasažnih sistema, centralnog grijanja, bijele tehnike i informatičke opreme. U svojoj ponudi nudi i hobi i poluprofesionalne alate i aparate poznatih svijetskih proizvođača, vrtni i egzotični namještaj i masažne fotelje. Također nudi kuhinje, plakare i uredski namještaj po mjeri, kao i široki asortiman robe za kuću i stan.

U sklopu tvrtke AT Kerametal nalazi se i benzinska postaja u Ljubuškom koja je 2008 godine renovirana u moderni objekat u sklopu kojega se nalazi restoran self-service Natural, caffe bar Future, trgovina, auto praonica Eko Pingwin wash te dječje igralište. Svi segmenti benzinske postaje AT Kerametal pružaju Vam ugodni ambijent te osiguravaju vrhunski kvalitet, a njeno radno vrijeme od 0-24 pruža punu uslugu non stop.

Puni naziv društva: AT KERAMETAL d.o.o.-Ljubuški
Adresa sjedišta: Vitinska 70, 88320 Ljubuški, Bosna i Hercegovina
Porezni broj: 272017500001
Indentifikacijski broj: 4272017500001
Matični broj: 20011661
E-mail: kerametal@kerametal.com
Tel-broj: +387 39 830-042