HyperDrive NET Hub for USB-C MacBook Pro

151,90 KM

Brand: Hyper
Model: NET Hub for USB-C MacBook Pro
Boja: Siva/space gray
Spajanje: USB-C
Izlaz:
• Gigabit Ethernet Port
• HDMI (4K)
• 40Gb/s USB-C sa 100W Power Delivery
• 5Gb/s USB-C sa 60W Power Delivery
• 2 x USB 3.1
Garancija: 12 mjeseci
ŠIFRA:

Dostupno uz narudžbu

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Opis

Od tvoraca HyperDrive DUO, originalnog USB-C hub-a za MacBook Pro i najviše podržanog uređaja za MacBook i USB-C u povijesti na Kickstarter i Indiegogo.

2X Power Delivery – Samo HyperDrive ima dva (2) priključka za isporuku energije putem USB-C koja omogućuju punjenje MacBook Pro preko oba porta, omogućujući Vam da se spojite na 5K Thunderbolt Display, 40Gbps protok podataka i istodobno punite svoj MacBook.

Čuvajte se svih ostalih imitacijskih proizvoda koji podržavaju samo jednu isporuku napajanja koja Vas prisiljava da odaberete između Thunderbolt video / podataka i punjenja MacBook Pro.

Ovaj hub pretvara 2 x USB-C priključka na MacBook Pro u 6 priključaka (Gigabit Ethernet, 40 GB / s USB-C s 100 W isporukom energije, 5 GB / s USB-C s 60 W isporukom energije, 4K HDMI, 2 x USB 3.1)

Spojite USB-C MacBook Pro na 4K HDMI zaslone USB-C priključak velike brzine od 40 Gb / s podržava video do 5 k ili 2 x 4 k na 60 Hz, 40 Gb / s podataka i maksimalnu snagu od 100 W za punjenje MacBook Pro pri punoj brzini.

Kućište izrađeno od aluminija dostupno je u Space Gray i Silver boji, isto kao i Macbook Pro.