-17%

Lego baby yoda star wars 75318

Original price was: 249,90 KM.Current price is: 209,90 KM.

Besplatna dostava na adresu

Broj kockica: 1073
Uzrast: 10+
Sastavite vlastiti slatki model Djeteta iz serije Ratovi zvijezda: Mandalorijanac! Sastavite autentične detalje popularnog lika. Namjestite mu glavu, uši i usta u mnogo različitih izraza. Stavite Djetetu omiljenu igračka, ručicu mjenjača, u ruku. Uz glavni model za slaganje dolaze i informativna pločica i LEGO® figurica Djeteta kako bi šarmantni ukras bio potpun.

• Obožavatelji mogu sastaviti vlastiti šarmantni model Djeteta (75318) od kocaka iz serije Ratovi zvijezda: Mandalorijanac, s autentičnim detaljima u stilu LEGO® i napraviti predivan ukras.
• Novi model za slaganje iz novembra 2020. ima sve slatke osobine nevjerojatno popularnog lika iz Ratova zvijezda, uključujući pomičnu glavu i uši te usta koja se mogu prilagoditi različitim izrazima.
• Komplet sadrži i ručicu mjenjača, omiljenu igračku Djeteta, koja stane u njegovu ruku te informativnu pločicu i LEGO® figuricu Djeteta koja upotpunjuje preslatki ukras.
• Model igračke za slaganje iz serije LEGO® Star Wars™ ima 1073 dijela i najbolji je rođendanski poklon, praznični poklon ili iznenađenje za posebnu prigodu za djecu od 10 godina i stariju te sve obožavatelje serije Ratovi zvijezda: Mandalorijanac.
• Model Djeteta od kocaka visok je 19 cm, širok 21 cm, a dubok 13 cm, pa ne zauzima previše mjesta, a ostavlja snažan dojam gdje je god izložen.
• Sastavljanje igračke za slaganje bez baterija sjajan je način da se opustite sami ili u društvu porodice i prijatelja. Zato si uzmite vremena i uživajte u sastavljanju fantastičnog modela za slaganje i izlaganje iz serije Star Wars™.
• Želite kupiti model obožavatelju Ratova zvijezda kojemu su LEGO® kompleti novost? Bez brige. Komplet sadrži jednostavne, ilustrirane upute kako bi mogao sigurno prihvatiti ovaj izazov slaganja.
• Obožavatelji svih dobi naći će neki komplet iz serije LEGO® Star Wars™ koji će ih oduševiti, bilo da žele ponovno oblikovati slavne akciju iz sage, smišljati vlastite priče ili jednostavno sastaviti i izložiti autentične replike.
• Ne morate prizivati Silu za spajanje i razdvajanje LEGO® kocaka! Ispunjavaju najviše standarde industrije kako bismo mogli zajamčiti skladnost i savršeno, jednostavno spajanje.
• LEGO® kocke i dijelove temeljito testiramo i analiziramo, pa možete biti sigurni da kolekcionarska igračka iz serije LEGO Star Wars™ ispunjava najviše standarde sigurnosti na Zemlji, ali i u dalekim galaktikama!

Nema na zalihi

Kategorija:

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.