-19%

Lego Batwing 76161

409,90 KM

Besplatna dostava na adresu

Broj kockica: 2363
Uzrast: 18+
Udubite se u projekt slaganja letjelice LEGO® Batwing. Nevjerojatno detaljan model vjerno prikazuje legendarni dizajn Batwinga iz filma BATMAN™ iz 1989., s pokretnim elementima i realističnim dodacima.

Kada ga sastavite, možete izložiti model pored 3 figurice likova iz filma BATMAN na postolju ili posebnom elementu uz koji ga možete staviti na zid i tako uštedjeti na prostoru, a ostavit će još snažniji dojam.

Neka vas vodi strast prema Maskiranom Osvetniku u kompletu LEGO® DC BATMAN™ 1989 Batwing. Ako ste odrasli obožavatelj Batmana ili zaljubljenik u slaganje modela, model Batwinga za izlaganje koji možete složiti kao stvoren je za vas!
Prepoznatljivi stil Batwinga iz filma BATMAN™ iz 1989. dolazi uz čvrsto postolje, pločicu s nazivom i 3 figurice: BATMANA, JOKERA i pomoćnika s kasetofonom.
Zahtjevan projekt za slaganje koji ispunjava sjajan je za bijeg od stresa i stvarnog svijeta, a izgleda sjajno kada ga izložite na zidu ili postolju kod kuće ili u uredu.
Svim obožavateljima superheroja ili LEGO® kockica sigurno će se svidjeti komplet za slaganje od 2636 dijelova. Bilo da kupite LEGO model Batwinga za sebe, kao rođendanski poklon ili praznični poklon, sigurno će donijeti sate uživanja.
LEGO® DC BATMAN™ 1989 Batwing visok je više od 11 cm, dug 52 cm, a širok 58 cm i izgleda doista upečatljivo kada se izloži na postolju ili zidu.
Baterije nisu potrebne. Kolekcionarski model s BATMANOM donosi aktivno iskustvo slaganja i izlaganja te privlači poglede svih zaljubljenika u BATMANA, naučnu fantastiku ili izradu modela.
Jednostavne i kvalitetne upute dolaze u kompletu kako biste mogli potpuno uživati u fantastičnom projektu za slaganje.
Dio je serije autentičnih LEGO® replika za iskustvo slaganja i izlaganja koje ispunjava. Ako vas zanima i ostatak serije, potražite model LEGO DC BATMAN™ 1989 Batmobile™.
Nisu potrebne supermoći da spojite i razdvojite LEGO® kockice i dijelove. Ispunjavaju najviše standarde industrije, što znači da se uvijek mogu savršeno spojiti i jednostavno razdvojiti.
LEGO® kocke i dijelovi temeljito se testiraju kako bismo bili sigurni da nevjerojatni model za izlaganje ispunjava najviše standarde sigurnosti igračaka u GOTHAMU i ostatku planeta Zemlje.

Nema na zalihi

Kategorija:

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.