-18%

LEGO Napušteni rudnik 21166

47,90 KM

Brand: Lego
Broj kockica: 248
Uzrast: 7+ godina
Opis:
Pridruži se Steveu dok kopa, gradi i istražuje… A usto pokušava preživjeti neprestane napade! U pećini se kriju ugljen, željezo i dijamanti koje treba iskopati. Ali budi oprezan, tu su i strašni zombi, jezivi pauk i živi ljigavac. Kada se pojave, pokušaj ih namamiti do ulaza u pećinnu, a onda ispusti kamenje na njih i zatrpaj neprijateljske bande… Bum!

U kompletu LEGO® Minecraft™ Napušteni rudnik (21166) klasična akcija iz Minecrafta oživljava u stvarnom svijetu dok djeca pomažu glavnom liku igre da kopa, gradi i istražuje, a pritom trpi napade raznih neprijateljskih stvorenja.
Sadrži poznate likove i stvorenja iz igre Minecraft™: Stevea, zombija, pauka i živog ljigavca. Komplet sadrži i elemente ugljena, željeza i dijamanta te funkciju rušenja kamenja.
Igrači moraju pomoći Steveu da iskopa osnovne resurse te namamiti zombija, pauka i živog ljigavca do ulaza u pećinu gdje djeca mogu ručno pokrenuti padanje teškog kamenja na njih.
Savršen rođendanski ili praznični poklon za djecu od 7 godina i stariju koja žele otvoriti novu dimenziju pustolovina u igri Minecraft™.
Svestrani komplet za igru iz serije LEGO® Minecraft™ visok je više od 14 cm, širok 19 cm, a dubok 12 cm. Oblikovan je tako da potakne na neograničenu maštovitu igru. Može se jednostavno kombinirati s drugim igračkama iz serije LEGO Minecraft.
Baterije nisu potrebne. Komplet iz serije LEGO® Minecraft™ pokreće dječja mašta, pa zabava nikada ne prestaje. Aktivna igra potiče razvoj spretnosti, kreativnosti i vještina rješavanja problema kod djece.
Uz jednostavne upute djeca će sigurno početi slagati i igrati se bez čekanja te potpuno uživati u likovima, zabavnim funkcionalnostima i poznatim lokacijama iz igre Minecraft™.
Kompleti za slaganje iz serije LEGO® Minecraft™ prenose uzbuđenje iz igrice Minecraft u stvarni svijet. Kompleti iz serije LEGO Minecraft sadrže visokokvalitetne i autentične modele te vode djecu u nove dimenzije igre!
LEGO® kompleti ispunjavaju najviše standarde industrije još od 1958. Skladni su, kompatibilni, savršeno se spajaju i razdvajaju svaki put.
LEGO® kockice i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ovaj komplet za slaganje za vaše dijete ispunjava najviše standarde sigurnosti i kvalitete na svijetu.
ŠIFRA:

Nema na zalihi

Kategorija:

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.