-17%

LEGO Početna staza avanture s Luigijem 71387

134,90 KM

Brand: Lego
Broj kockica: 280
Uzrast: 6+ godina
Opis:
Uvedite djecu u interaktivni svijet serije LEGO® Super Mario™ u kompletu Početna staza avanture s Luigijem (71387). Odličan je poklon za djecu koja predvode trendove i sadrži figuru LEGO® Luigija koja brzo reagira putem LCD ekrana i zvučnika. Igrači pomažu LEGO Luigiju da savlada izazove okretanja, klackanja i letenja, komunicira s Ružičastim Yoshijem te porazi Booma Booma i Bonea Goombu da zarade digitalne novčiće. Kocke boje lješnjaka u biomu tornja također pokreću različite reakcije LEGO Luigija, a blok ? donosi dodatne nagrade. Kreativna zabava U aplikaciji LEGO Super Mario možete pronaći upute za slaganje, nadahnuće za slaganje i druge značajke. Neograničene mogućnosti Kolekcionarski kompleti igračaka iz serije LEGO Super Mario donose novi način igre sa slavnim likovima iz igre Super Mario u stvarnom svijetu. Početne staze, kompleti za proširenje i paketi za energiju mogu se kombinirati na beskrajno mnogo načina kako bi obožavatelji mogli složiti vlastite razine.

Uvedite obožavatelje igre Super Mario™ u svijet serije LEGO® Super Mario™ u kompletu Početna staza avanture s Luigijem (71387) s LEGO® figurom Luigija za zabavnu interaktivnu igru.
LEGO® Luigi™ ima senzor boja, LCD ekran za prikaz raznih brzih reakcija na pokret te zvučnik koji reproducira prepoznatljive zvukove i muziku iz videoigrice.
Pomičite LEGO® Luigija od početne cijevi do ciljnog koplja, neka usput prikuplja digitalne novčiće kada savlada izazove okretne klackalice i letenjaili ostvaruje interakciju s blokom ?, Ružičastim Yoshijem, Boomom Boomom i Boneom Goombom.
Kocke boje lješnjaka dio su bioma tornja i pokreću razne reakcije LEGO® Luigija.
Modularni LEGO® komplet igračaka za slaganje od 280 dijelova zabavan je rođendanski ili blagdanski poklon za kreativnu djecu od 6 godina i stariju. Može se preoblikovati i kombinirati s drugim kompletima LEGO® Super Mario™ na mnogo načina.
LEGO® figuru Luigija pokreću 2 baterije AAA (ne dolaze u kompletu), pa je iskustvo igre vrlo interaktivno te igrači odmah dobivaju povratne informacije i nagrade za kreativnost.
Aplikacija LEGO® Super Mario™ donosi upute za slaganje, kreativne savjete i siguran prostor u kojem djeca mogu dijeliti ideje. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
Kolekcionarski kompleti igračaka iz serije LEGO® Super Mario™ oživljavaju slavne likove iz igre Super Mario, a uz njih obožavatelji dobivaju neograničene mogućnosti proširenja,preuređivanja i stvaranja vlastitih jedinstvenih razina.
LEGO® kocke i dijelovi ispunjavaju zahtjevne standarde industrije kako bi bili kompatibilni te se jednostavno i sigurno spajali i razdvajali. Tako je još od 1958.
LEGO® elementi testiraju se na gotovo sve zamislive načine kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde za kvalitetu.

ŠIFRA:

Dostupno uz narudžbu

Kategorija:

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.