-21%

Zvučnik bežični Bluetooth FM Radio micro SD USB 40 W POWERAUDIO KING TWS

199,00 KM

Besplatna dostava na adresu

Brand: Tracer
Snaga zvučnika: 40W
Bluetooth: 5.0
LED osvjetljenje
Napajanje: 220-240 / 50 Hz
OPIS:
Tracer zvučnik opremljen je izuzetno učinkovitom baterijom koja jamči oko 10 sati neprekidne glazbe. Više ne morate brinuti da će vam slaba baterija pokvariti noć – s tim zvučnikom zabava može potrajati do jutra. Dodajte tom i raznoboju LED rasvjetu i imat ćete nezaboravnu večer.
Vaš telefon je prazan? Nema problema. Zvučnik je opremljen čitačem MicroSD kartica. Sve što trebate učiniti je prenijeti sve svoje omiljene pjesme na memorijsku karticu i tada možete uživati ​​u glazbi bez spajanja na telefon.
Želite li se osjećati kao zvijezda? Ili možda trebate započeti zabavu? Uz bežični mikrofon koji je dodan zvučniku, možete organizirati karaoke ili izazvati sebe da pjevate svoje omiljene pjesme čak i kada ste sami u privatnosti svoje sobe.
Vrijeme provedeno uz odličnu glazbu ne mora značiti i zabavu. Uključite svoju omiljenu radio stanicu i jednostavno uživajte u trenutku. Ponesite Poweraudio King sa sobom i slušajte vijesti i prijenose kad god želite i gdje god želite! Sjedite li na sofi ispod mekog pokrivača? Ne morate ustati da biste promijenili stanicu – to možete učiniti pomoću daljinskog upravljača.
ŠIFRA: 73517

Dostupno uz narudžbu

SKU: 73517 Kategorija:

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Dodatne informacije

Garancija